TANYA BLOG ADMIN - Page 2 - Forum
Sunday, 2016-12-04, 2:11 PM
Welcome Guest | RSS

Penang Emergency Dept Website

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 2 of 3«123»
Forum » Jabatan » TANYA BLOG ADMIN » TANYA BLOG ADMIN
TANYA BLOG ADMIN
AmirDate: Thursday, 2011-09-15, 5:24 PM | Message # 16
Captain
Group: Administrators
Messages: 446
Awards: 3
Reputation: 100
Status: Offline
ok ...jangan hanya gunakan web ini untuk meluhat roster ..tetapi lihat perkara-perkara lain yang mustahak seperti protokol dan sebagainya
 
aminuddinDate: Saturday, 2011-09-17, 7:52 PM | Message # 17
Sergeant
Group: Blocked
Messages: 55
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
salam en.amir.saya nk tanya,napa sy xleh log in roster ppp.nickname dah sy tukar yg baru.......... wink wink
 
AmirDate: Monday, 2011-09-19, 12:32 PM | Message # 18
Captain
Group: Administrators
Messages: 446
Awards: 3
Reputation: 100
Status: Offline
Roster PPP ada didalam file catalog ED ...sika buka sekali lagi dan pastikan anda log in terlebih dahulu
 
aminuddinDate: Tuesday, 2011-09-27, 0:26 AM | Message # 19
Sergeant
Group: Blocked
Messages: 55
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
tq en amir.dah blh log in.
 
AmirDate: Tuesday, 2011-09-27, 1:50 PM | Message # 20
Captain
Group: Administrators
Messages: 446
Awards: 3
Reputation: 100
Status: Offline
Syabas dan pastikan anda sentiasa membuka web ini untuk melihat maklumat yang terkini
 
SyamilaDate: Saturday, 2011-10-01, 1:11 AM | Message # 21
Corporal
Group: Blocked
Messages: 12
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
salam en amir..nape sy tk bleh tgk roster kat cni..yg kuar roster pt je..sy da kene block ke?

Added (2011-10-01, 0:11 Am)
---------------------------------------------
Your user group is prohibited from doing this action.
Address all your questions to site administrator.

*ni yg kluar bila sy bukak ED roster sad

 
AmirDate: Monday, 2011-10-03, 2:11 PM | Message # 22
Captain
Group: Administrators
Messages: 446
Awards: 3
Reputation: 100
Status: Offline
User anda tidak di block ..sila cuba sekali lagi
 
LEWDate: Sunday, 2011-10-09, 8:11 PM | Message # 23
Private
Group: Blocked
Messages: 8
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
selamat petang en amir:

berkaitan dengan request cuti untuk konvo PPW 7 dan 8 pada 6-7december 2011,adakah perlu request di "request roster ppw"?tq
 
AmirDate: Wednesday, 2011-10-12, 2:04 PM | Message # 24
Captain
Group: Administrators
Messages: 446
Awards: 3
Reputation: 100
Status: Offline
Konvo untuk PPW .
PPW yang akan menghadir kan diri perlu melakukan request untuk roster , ini adalah kerana bukan semua PPP ( PPW ) yang akan menghadiri konvo..sila berbuat demikian .cuti yang anda ambil akan dipotong dari cuti tahun .
 
azizulDate: Thursday, 2012-11-08, 8:38 PM | Message # 25
Private
Group: Blocked
Messages: 1
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Salam encik AMIR... saya NaK tANya sya xdapat nak tgk forum khas untuk PPW ...sy cari xjumpa...harap encik Amir dapat membantu...DAN satu lagi...PPW 10 dapat xbonus?? .:)

Added (2012-11-08, 7:38 PM)
---------------------------------------------
Salam encik AMIR... saya NaK tANya sya xdapat nak tgk forum khas untuk PPW ...sy cari xjumpa...harap encik Amir dapat membantu...DAN satu lagi...PPW 10 dapat xbonus?? .:)

 
faris_abdullahDate: Sunday, 2012-11-11, 11:14 PM | Message # 26
Corporal
Group: Blocked
Messages: 21
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
salam en amir.kena saya xjumpa pautan utk ppw bila saya buka ruangan forum?saya xjmpa pautan ppw itu sperti yg dtnjukkn oleh en jaye.harap en sudi mrungkai kekusutan saya,tq en amir smile biggrin smile
 
ZizulDate: Sunday, 2012-11-11, 11:26 PM | Message # 27
Corporal
Group: Blocked
Messages: 24
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
salam ENCIK AMIR...SY XDAPAT NAK MASUK TGK FORUM BERKAITAN PPW2..HARAP ENCIK AMIR DAPAT MEMBANTU,,, cry
 
HasrizalDate: Monday, 2012-11-12, 0:56 AM | Message # 28
Corporal
Group: Blocked
Messages: 14
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
Salam En Amir......
Saya masih tak dapat nak tukar nickname saya...dah banyak kali try tp still x berubah...
Mohamad Hasrizal Bin Mat Hassan
 
AmirDate: Tuesday, 2012-11-13, 2:37 AM | Message # 29
Captain
Group: Administrators
Messages: 446
Awards: 3
Reputation: 100
Status: Offline
nick name anda telah ditukar
 
nicholasDate: Monday, 2012-11-26, 8:46 PM | Message # 30
Warrant Officer
Group: Blocked
Messages: 84
Awards: 0
Reputation: 0
Status: Offline
encik amir saya nak tanya kenapa dalam roster ppp senior dikurangkan kepada 5 orang sahaja satu shift dan ppw senior yang handle ambulance call.tetapi masalahnya saya lihat semakin hari semakin banyak call delay dan complaint dari pihak awam dan luar menyatakan perkhidmatan ambulan kita lambat . bukan saya nak salah sesiapa cuma hendak meningkatkan perkhidmatan ambulan kita ini.kita lihat bukan semua ppw senior yang betul betul boleh handle kes ambulan . saya cadangkan kalau boleh kita letak kembali ppp di posisi ambulan dan ppw senior handle kes di green zone . sepanjang saya di call centre saya sudah jemu dan letih menjawad panggilan dari pihak luar menyatakan ambulan kita lambat respon . sekian terima kasih
 
Forum » Jabatan » TANYA BLOG ADMIN » TANYA BLOG ADMIN
Page 2 of 3«123»
Search: